Cover: BBC Earth - Human Planet Rating: 8
13 jun. 2013
13 jun. 2013

Details

Regisseur:Mark Flowers, Nicolas Brown
Producent:Pat Maloney, Mark Matechuk
Theater Verschijning:2011
Waardering:Parental Guidance
Studio:2entertain
Genre:Documentary, Nature, People
Duur:470
Talen:English (Subtitles For The Hearing Impaired), English (Subtitled), English (Original Language), English (Audio Description)
Aspectverhouding:1.78:1
Schijven:3
Releasedatum:feb. 2011

Extra's

16:9 -

Region 2

Samenvatting

Disc 1
1. Oceanen
2. Woestijnen

Disc 2
3. De Noordpool
4. Jungels

Disc 3
5. Bergen
6. Graslanden

Disc 4
7. Rivieren
8. Graslanden

Disc 5
9. Behind the Lens: The making of Human Planet

Na Planet Earth een nieuwe inspirerende en baanbrekende natuurserie van de BBC. De makers van Human Planet reisden naar de verste uithoeken van de wereld om de fascinerende en soms gevaarlijke symbiose tussen mens en natuur in beeld te brengen. Echte mensen in levensbedreigende situaties…

De mens heeft zich aan de meest extreme leefomstandigheden weten aan te passen: de ijskoude Noordpool, het broeierige regenwoud, piepkleine eilandjes ver weg in de oceaan en zelfs de wildernis van de stad. Overal hebben we manieren gevonden om te overleven. Human Planet laat zien hoe mensen in extreme omstandigheden overleven door complexe en wederzijds nuttige verbonden aan te gaan met de natuur om hen heen.

Het team van Human Planet filmde op meer dan tachtig locaties op aarde. De verhalen die zij hebben opgetekend zijn nooit eerder verteld op televisie. Door hun gebruik van HD-camera’s en state-of-the-art techniek hebben ze adembenemende opnamen kunnen maken in de lucht, op het land en onderwater. Het resultaat is een filmische ervaring die u meesleept in de wonderen van mens en natuur.

Credits

Mark Matechuk ... The Douche
Ezio Bondi ... Douche #3
Madison Cipparone ... Club Girl
Cat Hostick ... Club Girl #2 (as Cathryn Hostick)
Pat Maloney ... Joey