Cover: BBC Earth - Earthflight Rating: 8
15 apr. 2014

Details

Regisseur:John Downer
Producent:John Downer
Theater Verschijning:2011
Studio:John Downer Productions Ltd.
Genre:Documentary, Nature, Aerial
Duur:59
Prijzen:1 nomination
Talen:English
Geluid:Dolby Digital

Samenvatting

In Noord-Amerika reizen we op de vleugels van sneeuwganzen van New Mexico naar Noord-Amerika. Onderweg razen we over de Grand Canyon en zien we hoe kuddes bizons worden opgejaagd door wolven. In Noord-Amerika maken we eveneens de reis van de indrukwekkende Amerikaanse zeearend mee. Condors en papegaaien zijn onze gidsen door het Andesgebergte en in de regenwouden van Zuid-Amerika.

In Europa zien we van dichtbij hoe kraanvogels galloperende paarden in de Camargue proberen te ontwijken en hoe brandganzen verdwaald raken boven Londen. Andere afleveringen brengen ons naar de overweldigende landschappen van Afrika, Azië en Australië waar we meevliegen met exotische vogels.

Voor liefhebbers van baanbrekende natuurdocumentaires zoals Planet Earth en Frozen Planet is Earthflight een absolute must! Met geavanceerde technieken laat deze BBC-serie de kijker werkelijk beleven hoe talloze vogels de wereld zien. De droom om te vliegen als een vogel is niets vergeleken bij de adembenemende werkelijkheid!

Disc 1
1. Noord-Amerika
2. Afrika

Disc 2
3. Europa
4. Zuid-Amerika

Disc 3
5. Azië En Australië
6. De Lucht In: Achter De Schermen Bij Earthflight

Bonus Disc:
First episodes of:
- The Circle of Life
- Great Barrier Reef
- Expedition New Guinea
- Madagascar

Credits

David Tennant ... Narrator (2 episodes, 2011-2012)